Verzenden & Retourneren

Verzenden:

BESTELLINGEN GEPLAATST OP WERKDAGEN (MA-VR) VÓÓR 14:00 UUR WORDEN DEZELFDE DAG VERZONDEN

Bestel je op een werkdag vóór 14.00 uur, dan verwerken we je bestelling dezelfde dag nog. Zodra je een artikel hebt besteld, sturen we je een bevestigingsmail met je gegevens en je bestelnummer. Dit nummer is tevens het referentienummer dat we gebruiken in de correspondentie over je bestelling.

  

Bezorgdatum

De meeste bestellingen worden verstuurd als brievenbuspakket. In alle gevallen (brievenbuspakket of anderszins) ontvang je een track en trace-nummer om je bestelling te volgen.

Onze producten worden in Nederland binnen 1 tot (uiterlijk) 3 werkdagen thuisbezorgd.


Verzendkosten

Verzendkosten zijn € 4,95 per bezorgadres. Bestel je meer dan € 39,00 dan is bezorgen zelfs gratis binnen Nederland en België.

 

Retourneren

Bij Blom Kousen mag je producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het artikel dient ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking geretourneerd te worden. Panty's en ondermode kunnen om hygiënische redenen en kans op beschadigingen niet geruild of geretourneerd worden. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Blom Kousen is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gezonden.

Let u op de regelgeving volgens het herroepingsrecht zoals verderop genoemd.

 

Het adres voor retourzendingen is:

Blom Kousen B.V.

Pensmarkt 26
5211 JT 's-Hertogenbosch

Nederland

 

Herroepingsrecht

Herroepingstermijn

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Blom Kousen BV, Kerkstraat 19, 5211 KD ‘s-Hertogenbosch – Nederland, vraag@blomkousen.nl,  Telefoon: + 31 073 613 84 78) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Terugbetaling

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourzending

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

 

Uitzonderingen

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;

producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;

audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement).

Overige vragen

Heb je andere vragen over verzenden, bezorgen of retourneren? Neem gerust contact met ons op.